Nejnovější aktuality

Pá 10.03.2017
Pozvánka na veletrh AMPER 2017
AMPER 2017, 21. - 24. 3. 2017, BVV Brno, Expozice Amtest-TM s.r.o. pavilon V, stánek č. V 1.15
Pá 23.12.2016
Hezké vánoční svátky, PF2017
Přání hezkých, klidných a příjemných vánočních svátků a úspěchů v novém roce.
Po 21.03.2016
Pozvánka na veletrh AMPER 2016
AMPER 2016, 15. - 18. 3. 2016, BVV Brno, Expozice Amtest-TM s.r.o. pavilon V, stánek č. V 1.13.
St 23.12.2015
Hezké vánoční svátky, PF2016
Přání hezkých, klidných a příjemných vánočních svátků a úspěchů v novém roce.

Webinar Symmetricom - synchronizace budoucích sítí pomocí PTP

Čt 02.02.2012

Pozvánka na bezplatný internetový seminář "webinar" pořádaný společností Symmetricom věnovaný precizní synchronizaci budoucích počítačových a telekomunikačních sítích pomocí PTP protokolu.

 

Zveme zájemce a odborníky na bezplatný internetový seminář "Webinar" pořádaný společností Symmetricom věnovaný precizní synchronizaci budoucích počítačových a telekomunikačních sítí pomocí PTP protokolu PTP/IEEE 1588. 

 

Kdy: Středa, 22. 2. 2012

Čas: 12:00 pm EST/ 9:00 am PST/ 5:00 pm GMT

Prezentující: Tim Frost, hlavní technolog, Symmetricom

 

Seminář má za cíl napomoct a informovat správce síťí, síťové operátory a designery síťových komunikačních struktur o využití PTP protokolu (precision time protokol/IEEE 1588)

Prostror on-line semináře je taktéž omezen, takže v případě zájmu je potřeba registrovat se co nejdříve. 

 

REGISTRACE ZDE

 

Odborná dokumentace (tzv. white paper), pod názvem "Synchronization for Next Generation Networks - the PTP Telecom Profile" je ke stažení v sekci "Publikace".


 

 

< Zpět