Webinar Symmetricom - synchronizace budoucích sítí pomocí PTP

Čt 02.02.2012

Pozvánka na bezplatný internetový seminář "webinar" pořádaný společností Symmetricom věnovaný precizní synchronizaci budoucích počítačových a telekomunikačních sítích pomocí PTP protokolu.

 

Zveme zájemce a odborníky na bezplatný internetový seminář "Webinar" pořádaný společností Symmetricom věnovaný precizní synchronizaci budoucích počítačových a telekomunikačních sítí pomocí PTP protokolu PTP/IEEE 1588. 

 

Kdy: Středa, 22. 2. 2012

Čas: 12:00 pm EST/ 9:00 am PST/ 5:00 pm GMT

Prezentující: Tim Frost, hlavní technolog, Symmetricom

 

Seminář má za cíl napomoct a informovat správce síťí, síťové operátory a designery síťových komunikačních struktur o využití PTP protokolu (precision time protokol/IEEE 1588)

Prostror on-line semináře je taktéž omezen, takže v případě zájmu je potřeba registrovat se co nejdříve. 

 

REGISTRACE ZDE

 

Odborná dokumentace (tzv. white paper), pod názvem "Synchronization for Next Generation Networks - the PTP Telecom Profile" je ke stažení v sekci "Publikace".


 

 

Naši partneři v dalších zemích

Amtest-TM Kft. (HU) - Tibor Csombordi Amtest PL (PL) - Dariusz Koziello Amtest-TM ELTH srl (RO) - Bogdan Valcea ADELANTEST Ltd (RUS) - Igor Kozlov GIGA ELECTRONICS EOOD - Danail Georgiev OÜ Est-Doma (EST) Promix Ltd. (UA) - Oleksandr Labuzov Vildoma (LT, LV)

Spolupracujeme s partnery a resellery v dalších zemích Evropy

Zobrazit partnery